apofraxeis-peiraias-apolymanseis

apofraxeis-peiraias-apolymanseisΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

211.111.72.83 | 6946.177.577

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Αθήνα είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην συντήρηση αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο πάνω από 30 χρόνια και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης και απολύμανσης που αντιμετωπίζετε.

Οι τεχνικοί μας με την πολύχρονη εμπειρία τους έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Είμαστε γρήγοροι. αποτελεσματικοί, αξιόπιστοι και πάντα προετοιμασμένοι με πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά για αποφράξεις και απολυμάνσεις παντός τύπου.

Προσφέρουμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες τον χρόνο υποστήριξη στο Δήμο Πειραιά αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Όπου και αν βρίσκεστε, είτε στο κέντρο της Αθήνας, είτε σε κάποιο προάστιο μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με ένα τηλεφώνημα.

Γιατί να επιλέξετε τις Αποφράξεις Πειραιάς Απολυμάνσεις;

Στόχος της εταιρεία Αποφράξεις Πειραιά Απολυμάνσεις είναι η ικανοποίηση του πελάτη, η άμεση εξυπηρέτηση του από το εξειδικευμένο προσωπικό και το χαμηλό κόστος πάντα σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Τα οχήματα, τα βυτιοφόρα, τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα και υψηλής τεχνολογίας και φυσικά είναι το όπλο μας σε όλα τα είδη των αποφράξεων. Τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα μας είναι τα πλέον έμπειρα και καταρτισμένα. Διαθέτουν τις γνώσεις αλλά και την απαραίτητη εμπειρία που χρειάζεται για να φέρουν εις πέρας όλες τις περιπτώσεις απόφραξης και απολύμανσης αντιμετωπίζετε.

Αποφράξεις Πειραιά – Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Πειραιά Απολυμάνσεις αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη όπως :

 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Απόφραξη μπανιέρας
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Άντληση υδάτων
 • Χρήση κάμερας για ανίχνευση απόφραξης
 • Χρήση κάμερας για την εύρεση φθορών και σπασιμάτων
 • Απολυμάνσεις
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων

Αποφράξεις Πειραιά – Αποφράξεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων

Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορείτε να αντιμετωπίσετε πρόβλημα στις σωληνώσεις της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου σας. Αυτό μπορεί να δημιουργηθεί κυρίως από κάποιο πρόβλημα στο δίκτυό σας ή από τη καθημερινή και τη κακή χρήση των εγκαταστάσεων σας.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φθείρονται οι σωληνώσεις ή να δημιουργηθούν σημεία στα οποία συσσωρεύονται βρομιές και λίπη.

Οι φραγμένες αποχετεύσεις είναι ένα κοινό πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και μπορεί να προκληθεί από ένα ευρύ φάσμα παραγόντων, μικρών και μεγάλων. Ο εντοπισμός του προβλήματος μίας φραγής συνήθως είναι ορατός.

 • Μπορείτε να παρατηρήσετε είτε τον νεροχύτη σας, είτε την τουαλέτα σας ή τη μπανιέρα σας ότι δεν αποστραγγίζουν καλά ή αποστραγγίζουν σε αργό ρυθμό.
 • Η στάθμη του νερού στην τουαλέτα σας είναι αισθητά υψηλότερο ή χαμηλότερο απ’ ότι θα έπρεπε να είναι και επιπλέον υπάρχουν δυσάρεστες οσμές στο χώρο σας.

Η εταιρεία Αποφράξεις Πειραιά Απολυμάνσεις μπορεί να αναλάβει άμεσα την περίπτωσή σας και να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε εντός λίγης μόνο ώρας.

Αποφράξεις Πειραιά – Αντλήσεις Υδάτων

Πολλές φορές τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη περιοχή του Πειραιά αλλά και σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής μπορούν να προκαλέσουν φαινόμενα πλημμυρών ή κάποιας βλάβης στις σωληνώσεις του αποχετευτικού ή του αρδευτικού δικτύου του χώρου σας.

Σε περίπτωση πλημμύρας κάποιου κλειστού χώρου όπως για παράδειγμα του υπογείου ή του γκαράζ του κτηρίου σας, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για την υγεία σας, το κτίριο, ακόμα και της περιουσία σας. Καλέστε τις Αποφράξεις Πειραιά Απολυμάνσεις και οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα την άντληση υδάτων από κάθε χώρο που προσβλήθηκε με την απότομη εισροή καθαρού ή ακάθαρτου νερού.

Αποφράξεις Πειραιά – Έλεγχος με κάμερα

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Πειραιά Απολυμάνσεις διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να αντιμετωπίσει ταχύτατα το πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε. Αναλαμβάνουμε να κάνουμε έλεγχο χρησιμοποιώντας κάμερες υψηλής ανάλυσης και να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη, σπάσιμο ή φράξιμο.

Κατανοούμε την ανάγκη σας για γρήγορη, αξιόπιστη και αποτελεσματική υπηρεσία όταν παρουσιάζεται πρόβλημα  αποφράξεις. Χρησιμοποιώντας κάμερα εσωτερικής ενδοσκόπησης σωληνώσεων, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά , σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, και φυσικά σας προτείνει την κατάλληλη και συμφέρουσα λύση αποκατάστασης.

Αποφράξεις Πειραιά Απολυμάνσεις – Επικοινωνία

Καλέστε τις Αποφράξεις Πειραιά Απολυμάνσεις σήμερα στα τηλέφωνα: 211.111.72.83 | 6946.177.577 , όλο το 24ωρο και τις 7 ημέρες της εβδομάδας, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες αποφράξεων και αντλήσεων που παρέχουμε και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το σύστημα του σπιτιού σας, του επαγγελματικού σας χώρου, της επιχείρησης σας, ακόμα και σε δημόσιες υπηρεσίες.

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις – απολυμάνσεις:

Call Now Button