Αποφράξεις και Απολυμάνεις Καλλιθέα

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Καλλιθέα έχει διανύσει μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο των αποφράξεων και διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσει κάθε είδους απόφραξη που θα αντιμετωπίσετε. Είναι δίπλα σας όλο το 24ωρο και σας εγγυάται την άμεση και αποτελεσματική σας εξυπηρέτηση.

Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα κάθε είδους απόφραξη εξυπηρετώντας την Καλλιθέα και ολόκληρη την Αθήνα.  Αυτό φαίνεται άλλωστε απο την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια. Και εμείς συνεχίζουμε να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας παρέχοντας τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Όλοι οι τεχνικοί της Αποφράξεις Καλλιθέα είναι άρτια εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία που διαθέτουμε αλλά και έμπειροι να αντιμετωπίσουν κάθε είδους απόφραξη μικρής ή μεγάλης εμβέλειας.  Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας , πιεστικά μηχανήματα , μηχανήματα για αντιμετώπιση της απόφραξης με υδροβολή  και μηχανήματα με τη χρήση κάμερας για ανίχνευση με ακρίβεια του σημείου απόφραξης.

Κάθε  συνεργείο μας απαρτίζεται από αδειούχους υδραυλικούς τεχνίτες άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν καθαρισμούς των αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο των στεγανών,εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας. Έχουμε εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα , καθένα από τα οποία διαθέτει λάστιχα μισής και μιας ίντσας, καθώς και διαθέτουμε δεκάδες βυτιοφόρα οχήματα για άντληση υδάτων από κάθε χώρο και καθαρισμό των σηπτικών φρεατίων . Επίσης έχουμε εκσυγχρονιστεί με  μηχανήματα με ειδικές κάμερες ανίχνευσης,και πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων σε όλα τα κτίρια , για να εντοπίσουμε φθορές, σπασίματα ή διαρροές που μπορεί να υπάρχουν.

Αποφράξεις και Απολυμάνεις Καλλιθέα

Αποφράξεις Καλλιθέα Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη όπως :

 • Απόφραξη λεκάνης σε Καλλιθέα
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου σε Καλλιθέα
 • Απόφραξη λεκάνης σε Καλλιθέα
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου σε Καλλιθέα
 • Απόφραξη μπανιέρας σε Καλλιθέα
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας σε Καλλιθέα
 • Άντληση υδάτων σε Καλλιθέα
 • Χρήση κάμερας για ανίχνευση απόφραξης σε Καλλιθέα
 • Χρήση κάμερας για την εύρεση φθορών και σπασιμάτων σε Καλλιθέα
 • Απολυμάνσεις  σε Καλλιθέα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων σε Καλλιθέα

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Αντλήσεις Υδάτων

Η εταιρεία μας Αποφράξεις Καλλιθέα αναλαμβάνει την άντληση υδάτων από τυχόν πλημμύρες σε κάθε χώρο που μπορεί να συμβεί. Διαθέτουμε δεκάδες βυτιοφόρα οχήματα εξοπλισμένα με λάστιχα μεγάλης διαμέτρου για την ταχύτερη άντληση των υδάτων . Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση οποιαδήποτε στιγμή και αν συμβεί μια πλημμύρα να μην μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Αναλαμβάνουμε την άντληση υδάτων από κάθε χώρο , όπως για παράδειγμα υπόγεια σπιτιών ή γραφείων , κεντρικά φρεάτια , σηπτικά φρεάτια . Καλέστε μας σε ένα από τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας και μέσα σε λίγα λεπτά ένα συνεργείο μας θα βρίσκεται στο χώρο σας για να τον επαναφέρει στην κατάσταση πριν την υπερχείλιση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Μηνιαίες Συντηρήσεις

Οι άσχημες οσμές που προέρχονται από το αποχετευτικό σας δίκτυο μπορεί να γίνουν από δυσάρεστες μέχρι ανυπόφορες σε ένα χώρο. Για να αποφευχθεί μια τέτοια κατάσταση καλό είναι να προγραμματίσετε μηνιαίες συντηρήσεις που περιλαμβάνουν τους τακτικούς καθαρισμούς  των σωληνώσεων σας. Η τακτική συντήρηση του δικτύου σας  με καθαρισμό των σωληνώσεων αλλά και με απολύμανση αν χρειαστεί , αποτρέπει την επέκταση της ζημιάς ώστε να αντιμετωπίσετε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Επίσης , η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απολύμανση του δικτύου σωληνώσεων σε ένα σπίτι, στο γραφείο , σε μια πολυκατοικία και σε οποιοδήποτε κτίριο. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά φαρμακευτικά σκευάσματα , κατάλληλα ελεγμένα σε περίπτωση επαφής, αλλά και 100% αποτελεσματικά για την εξάλειψη παράσιτων. Εφαρμόζουμε και επαναλήψεις σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι μεγάλο και παραμένει.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Χρήση Κάμερας

Η Αποφράξεις Καλλιθέα έχει εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στο χώρο των αποφράξεων για να μπορεί να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Τέτοιου είδους μηχανήματα είναι και τα μηχανήματα με χρήση κάμερας για την ανίχνευση του ακριβές σημείου της απόφραξης. Η χρήση κάμερας μας επιτρέπει να εντοπίσουμε με ακριβεια το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα χωρίς να χρειάζεται να σκάβουμε παρατεταμένα ή να δημιουργούμε άλλες ζημιές. Έτσι, καταφέρουμε να είμαστε πιο ακριβείς και αποτελεσματικοί στην δουλειά μας αλλά και εσείς τελειώνετε πιο γρήγορα χωρίς άλλα προβλήματα.

Οι ειδικές αυτές κάμερες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την ανίχνευση τυχόν φθορών , σπασιμάτων στους σωλήνες ή υδρορροών που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 211.111.72.83 | 6946.177.577  , όλο το 24ωρο και τις 7 ημέρες της εβδομάδας. Από το τηλέφωνο μπορεί να γίνει μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης σύμφωνα με την δική σας περιγραφή, αλλά άμεσα μπορούμε να κλείσουμε ένα επιτόπιο ραντεβού για την επιδιόρθωση του προβλήματος σας. Εξυπηρετούμε όλη την περιοχή της Καλλιθέας άμεσα και αποτελεσματικά.

Λίγα λόγια για την Καλλιθέα :

Η έκταση της Καλλιθέας περιλαμβάνει τις οδούς Λαγουμιτζή και Καλλιρρόης στα βόρεια ως τον Φαληρικό όρμο στα νότια. Από βορρά προς νότο, διατρέχεται από την κεντρική της λεωφόρο, τη λεωφόρο Θησέως, συνολικού μήκους τεσσάρων χιλιομέτρων. Στα ανατολικά οριοθετείται από τη λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού η οποία τη χωρίζει από τον Νέο Κόσμο, τη Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο. Στα δυτικά, η τεχνητή κοίτη του Ιλισού και οι γραμμές του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου (Γραμμής 1 του Μετρό) τη χωρίζουν από το Μοσχάτο και τον Ταύρο. Σημειώνεται ότι από την περιοχή δυτικά των σιδηροδρομικών γραμμών, μόνο το οικοδομικό τετράγωνο που περιλαμβάνει το κτίριο της Σιβιτανιδείου Σχολής εντάσσεται στα όρια του Δήμου Καλλιθέας.

Δήμος Καλλιθέας 

Ο δήμος Καλλιθέας βρίσκεται στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

Συνοικίες και περιοχές:

 

 

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις και απολυμάνσεις:

Call Now Button